Van Tilborgh ...wie is Astrid?


De afgelopen 30 jaar heb ik gewerkt in de gezondheidszorg met een uitstapje van 6 jaar naar het hoger onderwijs. De start van mijn carrière ligt in de psychiatrie. Van hulpverlener ben ik gegroeid naar beleidsmedewerker en vervolgens manager. Ik heb veel kennis opgedaan van de menselijke kant van het leven. Het ongewone, niet “normale” maar zeer boeiende en inspirerende.

 

Hier is niet alleen de basis gelegd voor de creatieve kant in mijzelf maar ook voor het ontwikkelen van mijn managementstijl en -vaardigheden. Mijn ervaring in het hoger onderwijs, en dan met name mijn kennis over hoe mensen leren, is een waardevolle aanvulling voor mijn werk als manager. In het hoger onderwijs ligt de basis voor mijn interim-werk. Zo heb ik veel trainingen gegeven en interim-opdrachten uitgevoerd in zorginstellingen.

 

Doordat ik op veel verschillende plaatsen als manager heb gewerkt, ben ik flexibel en kan ik snel problemen, uitdagingen en vraagstukken inventariseren.

 

De laatste jaren ben ik werkzaam geweest bij een ambulancedienst als manager en lid van het managementteam. Een dynamische poot in de acute zorg waar veel veranderingen aan de orde zijn geweest en nog gaan komen.